Stěhujeme se!


... protože když se každý trochu posune, vejde se nás na jednu plochu mnohem víc.

 

    Tohle je jeden z našich oficiálních cílů v rubrice Naše maličkost a samozřejmě je to myšleno abstraktně. Zanedlouho to ale bude moct být chápáno i velmi konkrétně a fyzicky.

    Většina dnes přítomných Úterníků se totiž shodla, že se chceme stěhovat do KCMT do klubovny numero 13. Proti byli tři lidi; pokud se vás celkem najde alespoň osm, kteří výrazně nesouhlasíte, můžete se nějak dohodnout, příště přednést argumenty a ovlivnit tím výsledek, ale jinak jsme se už rozhodli pro přesun.

    Sídlit v KCMT bude poskytovat řadu výhod. Zaprvé je přímo na metru i u autobusu. Ká třináctka je velká klubovna v suterénu, kde se můžeme parádně vyblbnout a zařídit si to tam zcela podle sebe. Můžeme tam mít vlastní dekorace, nástěnky, vybavení, můžeme hrát všechny možný pohybový hry, díky zapůjčitelnému dataprojektoru si pouštět různá inspirativní videa, filmy, mít podkresovou hudbu, dělat pařby...

    Faktem je, že tam není okno a pokud budete chtít předtím na mši, musíte potom dojet do KCMT, což se dá snadno provést busem 125. To jsou samozřejmě nevýhody, se kterými musíme počítat.

    Kluci s Honzou už dneska převezli jednu pohovku do K13, na faře je další sedačka + křeslo + skříňka. Byl by potřeba ještě stůl, možná nějaký kusový koberec a určitě nějaký dekorace na zdi - těch fakt co nejvíc (pokud možno aspoń trochu tématický, nebo prostě nějaký nástěnky). Na ten nábytek se určitě poptejte v okolí, jestli někdo třeba nedávno nevyměňoval nábytek a nemá křesla nebo stůl nebo tak něco. Odvoz není problém, máme Honzu a jeho transit ;) Během prázdnin bychom na tom začli pořádně makat. Červenec je pro většinu nejvýhodnější, pak taky druhá polovina srpna.

    Taky padl návrh dát příští rok Úterníky už od 18:00. Já to beru, otázka ale je, nakolik je to dobrý nápad, když mše začíná taky v šest. Jedině mě napadá, že bychom v šest začali pomalu, dělali nějaký hry, odpočinek, zábavu, a od sedmi - ve chvíli, kdy by přijeli lidi ze mše - bychom už fakt jeli program bez zbytečného vyrušování některých jedinců ;), takže by se celkově končilo před devátou, abysme se dostali rozumněji domů.
    Na mailu jsou odkazy na Google dokumenty, ve kterých se zapište - jde o role (animátor, kecal, patron, kuchař, ajťák) a funkce v kapele (zpěv, klavír, kytara, bicí atd). To jsme bohužel dneska nestihli probrat nijak podrobně, takže si to spíš rozmýšlejte, budeme to řešit příště.

Mám vás ráda!

   
 

Diskusní téma: Stěhujeme se!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek