Osm dní do zážehu!

    Jop, za osm dní hrajeme první Úternickou kytarovku na první studentský mši. Trochu sci-fi, vzhledem k tomu, že jsme ještě skoro nenacvičovali. ;)

    Takže to napravíme a úterý 9.10. budeme věnovat opravdu především zpěvu a hraní.

    Zpěváci, všichni přinést noty a nějakou podložku pod ně, hodí se to když si zapisujete poznámky přímo do papírů. Tužky máme v klubovně.

    Vítku a Fany, doneste kytary, budou se hodit každopádně.

    Jožine a Áňo Bartoňová, vás oba budu v tohle úterý už vážně potřebovat, abyste se sehráli spolu jako kytaristi a i s náma zpěvákama. Přinesu vám za odměnu bonbónky! Jo a Jožine, pokud chceš hrát na svojí akusticky znějící elektriku, přines jí i s kombem a zkusíme jak to zní. Osobně v tom nevidím problém, pokud to teda nepřeřve zpěv :) 

    Kiki a Eliško Bartoňová, vy si přineste flétny, budou se hodit na ordinárko. Nemusíte jich táhnout pět, stačí příčku.

    Davide, Marku a Jakube, někdo z vás si asi vezme na starost číselník. Taková ta kalkulačka, do který zadáte číslo písničky a ono se to promítne na tom digitálním displeji pro lidi.

    Rezervujte si sobotu 13.10. odpoledne přibližně od čtyř hodin, chtěla bych v tu dobu dát generálku. Pokud by víc lidí nemělo čas, asi by šlo se sejít v pátek brzy odpoledne, tak v 15:00, páč pak už je tam mše a tak. V úterý se domluvíme.

    ÚTERÝ, 9.10. V 18:30, U FRANTIŠKA. 

    Rozjedem to.

    Zuzka

 

 

 

 

 



 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek