Novinky měsíce máje :)

MIlí :)

přišl měsíc květen a tak bych Vás ráda nformovala o pár událostech :) 

Toto úterý nás navštíví Lukáš Matys a promluví k nám na téma WORSHIP. Rozhodnopádně je o co stát a tak neváhejte a přijďte v 18:30 do KCMT :) Taky nějaké to pohoštění pro Lukáše i ostatní :) 

V neděli se uskuteční další kytarovka a proto prosím všechny kteří budou mít tento víkend možnost nacvičovat, nechť se přihlásí do komentářů :) O konání zkoušek bych měla informovat v nejbližších dnech, stejně jako o písničkách. :) 

následující úterý, tedy 14. 5 se v KCMT uskuteční již tradiční acce KSK MiniArt Fest, na kterou jsme srdečně zváni. Všichni kdo by měli zájem pomoci s příúravami nechť se dostaví v 16:00. Samotný program odstartuje v 16:30

 

Na závěr malá žádost o pomoc :) dne 25.5 bychom měli připravit hudební doprovod ke mši svatév Domově důchodců v Donovalské ulici. Kromě hudebníku by ale bylo fajn kdyby se mohl zúčastnit nějaký chlapek k ministrovaní a někdo se by se nabál čtení :) Proto prosím ty, kteří vědí, že tu budou a mohli by ze zúčastnit a případně pomoci s organizací, nechť se také hlásí, nejlépe v komentářích. :) 

Díky :)

Diskusní téma: Novinky měsíce máje :)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek