Infooooormace

No, to jsme toho včera zas probrali :D

Aaaale to nevadí, jelikož jsme se zabývali prací pro farnost a jak řekla jedna vcelku důležitá osobnost - "co jste udělali člověku, mně jste udělali", takže pomoc není ztrátou času ;)

Pro ty, co nebyli přítomni: Mládež byla požádána, aby pomohla s

  • moderovanou adorací v KCMT, která se koná ve středu 3. října od 18:45 - zajistit hudbu a čtení textů
     
  • moderovanou adorací u Františka, která je ve čtvrtek 4. října taktéž od 18:45 - čtení textů
     

Ti, co přislíbili účast, by měli dostat e-mail s textem a ještě nějakými informacemi, nicméně pokud by ještě někdo další mohl ve středu či ve čtvrtek přijít, bude to jen vítané ! V takovém případě mi sem napište svůj e-mail a nezapomeňte ho o víkendu zkontrolovat.

Na středu je každopádně potřeba kytarista a není jistý, že to časově zvládne Jožin. Pokud tedy někdo hrajete a máte ve středu čas, budem vás zbožňovat do konce věků a klidně si vymyslete nějakou - cenově únosnou - odměnu! :D

Jo, Hedviko a Eli Brhli, vaše maily jsem nenašla, takže vy si to vyzvedněte na společným mailu ( uternici@email.cz, heslo je na fejsu v souborech ).

Ještě k tomu společnýmu mailu: doporučuju nastavit si filtr, který způsobí, že všechny zprávy, který se pošlou na uternici email cz budou automaticky přeposlány na váš osobní email. Je to super, protořže budete mít všechny maily pohromadě. 
Přihlašte se na mail, jděte do Nastavení → Filtry → Nový filtr → do prázdný řádky zkopírujte příkaz: 
Když každá zpráva; pošli kopii "váš mail" → klikněte na Uložit filtr. Hotovo. Snadné a velmi praktické.

Příští úterý si s největší pravděpodobností povíme něco o průběhu mše, jelikož to budeme zanedlouho dosti potřebovat, aby na našich kytarovkách nenastávaly trapné chvíle ticha, jež měly být vyplněny naší hudbou a nebyly ;)

Tedy, 2.10. se na vás těším, opět u Františka, opět v 18:30 - a pozor!! Kdo přijde po sedmé hodině, má smůlu, v sedm začíná oficiální program a na nikoho se nečeká! Páč se tam vždycky slejzáme jak švábi na pivo, začínáme pozdě, končíme pozdě a to je neohleduplné k těm, co bydlí daleko.

 

Diskusní téma: Infooooormace

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek