Co se dohodlo 17.9.

    Ač je to trochu praštěný vzhledem k tomu, jakej byl bordel okolo stěhování do KCMT, budeme se od teď opět scházet na Chodově. Má to řadu výhod: 

  • jsme tam výhradně my a tudíž nikomu nepřekážíme a můžem si to zařídit jak chcem
  • nikdo nás odtamtud nemůže vyhodit s tím, že tu místnost potřebuje na sklad a že my ať padáme, protože neplatíme nájem.. :D
  • máme vlastní klíče od celýho baráku (ehm, pardon, kostela)
  • Fany a Eliška Bartoňová - Animátorky - to mají na Chodov blíž 
  • můžeme před spolčem chodit na mši
  • můžeme na kúru trénovat na kytarovky

    Kytarovky jsou druhá věc. Souhlasili jsme, že to budem dělat, ale byl problém s daty. Psala jsem Magdě Láskový a ta anvrhla, že můžeme hrát druhou neděli v měsíci. To by znamenalo 14.10., 11.11., 9.12. a tak dál. Mně osobně to přijde dobrý, protože by se to nemělo s ničím zásadním křížit a zapadalo by to do ostatních kytarovek ve farnosti, mrkejte:
    
    1. Neděle - dětská schola v KCMT
    2. Neděle - studentská kytarovka u Františka
    3. Neděle - "dospělácká" kytarovka v KCMT

 

    Znamenalo by to jednu věc - máme necelý měsíc do první kytarovky, takže by to chtělo máknout a každý úterý aspoň 20 minut hrát, plus samozřejmě v sobotu 13.10. si dát generálku a v neděli se tam sejít tak v 19:00.
    Je to výzva, ale představte si, jak to bude silnej zážitek a jak nás to ještě víc stmelí dohromady. Ne nadarmo se říká, že hudba spojuje, a co teprve hudební doporovod mše ;)


    Máme někdo něco proti druhý neděli v měsíci? Potřebuju to Magdě potvrdit, takže kdo nesouhlasí, ať mluví teď nebo ať mlčí navždy :)

    Díky! 

    Zuzka

 

 

Komentáře

kytarovky

Mně taky data vyhovují, jen bych možná měla problém s úterním nacvičováním v sudých týdnech... Od kdy se tak plánuje nacvičovat?

Nejaka ta reakce na kytarovky :D

Hele, ptale jsem se Ani S. jestli by chtela hrat a nevipadala, ze by byla zasadne proti, ale... (Jasne ze tu je "ale" nikdy nic nejde jak po masle)...jezdiva s rodinou na vikendy pryc, tak bychom museli kecat jeji rodice, coz bude asi problem, ale mohu se pokusit, maminku jsem uz 2x videla a jeste hacek, nemuze chodit na uterniky, uz neco ma, ale na kytaru hraje asi tak 8 let a tedka druhym ci tretim hraje na elektriku :) ... Jinak proti druhe nedeli nic nenamitam ;)

Re: Nejaka ta reakce na kytarovky :D

Markét, díky moc :) Hlavní kytaru prej může hrát Áňa Bartoňová, a v tom případě tu druhou může hrát i někdo míň zkušenej, takže Áňu S. možná nebudeme potřebovat tak nutně. Určitě se ale ptej lidí okolo sebe, který by nám mohli pomoct, pokud tě někdo napadá :)

reakce na kytarovky

mě zatím například data vyhovují. akorát mě mrzí, že s váma budu moct nacvičovat asi jen přede mší, pokud se jinak nedohodnem... Ale vážně o to stojím, tam s váma stát a zpívat z plných plic ;)

Re: reakce na kytarovky

Gábinko, to zvládneš ;) Většinu znáš nebo se to naučíš podle Youtubu nebo ti Kiki dá ty písničky na takovým chytrým cédéčku ;) Podle mě bude stačit, když přijdeš v sobotu a v neděli. Pokud bysme nacvičovali v sobotu, tak buď to dáme někdy dřív, abys stihla jet domů, anebo pokud by to bylo večer, tak můžeš přespat u mojí bábinky :)

Přidat nový příspěvek